Psychosociale hulp Tilburg

Voor psychosociale hulp in Tilburg heet ik je graag van harte welkom bij Counseling Innerlijke Kompas. Misschien heb je te maken met een verlies van een dierbare, verlies van gezondheid of een relatie. Ik help je om nieuwe patronen te creëren, emotionele wonden te helen en sterkere verbinden met dierbaren te ontwikkelen. Ben je klaar om je problemen aan te pakken en de volgende stap te nemen?

Ik loop tijdelijk met jou mee totdat je weer in je eigen innerlijke kracht staat.

Neem contact met me op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar ook als je vragen hebt ben je vrij om contact met me op te nemen.

Verlieskundige voor psychosociale hulp in Tilburg

Ik bied psychosociale hulp in Tilburg bij alle voorkomende verliezen. Ik beschik over specifieke kennis over alle voorkomende verliezen en de aanpak hiervan. Door onderzoek naar jezelf uit te voeren en praktische oefeningen te doen, kom je een stap verder. Je krijgt de mogelijkheid om jouw problemen met de verwering aan te kijken en te begrijpen. Maar ook om te kiezen voor veranderingen waarmee je de draad weer oppakt. Dit kan individueel, of in groepsverband.

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Transparantie dienstverlening
  • Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie
  • Counseling onder de cap
  • Nadruk op welzijn en sterker in het leven staan
  • Breed aanbod aan technieken

Klaar voor de volgende stap?

Heb je interesse in psychosociale hulp en ben je klaar voor de volgende stap? Dat je op mijn website terecht gekomen bent, betekent misschien wel dat je klaar bent voor het aanpakken van je problemen. Neem contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je met mij in contact komen vul dan onderstaand formulier in.