Facetten van rouw

ZONDAG 5 april 2020

Door: Anneke van Spaandonk van Counseling Innerlijke Kompas

De interactieve lezing “de facetten van rouw” gaat over wat je tegen komt als je een dierbare verliest en hoe je hiermee kunt omgaan. Ik ga onder anderen in op: wat is rouwen eigenlijk, hoe doe je dat? Wat zijn belangrijke aspecten waar je mee te maken krijgt. Je krijgt inzicht in wat je allemaal in je rugzak hebt en wat nog mee kan resoneren met het verlies van nu. Verder spreek  ik over hechting en rouw en wat dit met elkaar te maken heeft. Hoe kan je jouw omgeving om hulp vragen. Ik geef voorbeelden uit mijn praktijk en ik geef je verschillende opdrachten om meer bewust te worden op welke manier je rouwt en of dat voor jou de beste manier is?

De intermezzo’s worden verzorgd door Magaret Forrest therapeutische harpiste.

Anneke, 1965, is counselor/verliesbegeleidster en is gespecialiseerd in verlies in de ruimste zin van het woord. Anneke heeft o.a. de opleiding “Land van rouw” afgerond en daarnaast aan de Academie Integrale mensenwetenschappen in Utrecht de counselor opleiding afgerond.

Graag aanmelden via a.spaandonk@tele2.nl of 06-241 57 017. Voor eventuele verdere informatie: www.counselinginnerlijkekompas.nl, www.stervenenrouw.nl of www.crematoriumtilburg.nl/agenda.

Andante Café is een initiatief van het Crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 11.00 welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt komen drinken. De ontvangst van het middagprogramma is om 12.30 uur en we starten om 13.00 uur. We verwachten dat de eindtijd ca. 16.00 uur zal zijn. Er zijn geen entreekosten, koffie & thee is gratis. De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s