Van scherven van verlies naar een nieuw krachtig bestaan

Een sprookje breekt… de zoektocht naar een nieuw verhaal  

“Er was eens een sprookje waarin een jonge vrouw zich onsterfelijk waande. Toen dat sprookje onverwachts in scherven viel, dreigde ook de vrouw te breken. Ze overleefde, al raakte een splinter haar vitale organen. Ze groeide op met verhalen van eeuwige liefde en trouw, van geloof, hoop en een lang en vruchtbaar leven. Maar levens en liefdes braken af voor ze goed en wel begonnen waren, hoop wordt ontnomen en ze wilde geloven, maar niemand had nog een goed verhaal. De pijn van verraad en verlies was dof en ijskoud, alsof haar hart in een driesterrenvrieskast pogingen deed om de passie te bewaren. Ze overleefde, maar bloeide niet. Het land was onvruchtbaar en toen ze voor haar dood achterbleef in de woestenij, brak het sprookje als een illusie van kristal. Samen met het vertelsel dreigde ook zij uit elkaar te vallen. Ze riep om verbinding, maar er was geen prins of prinses die haar redden kon”.                                                                                                                                       Helena Luna

Dit is het verhaal van een gebroken sprookje en de zoektocht naar een nieuw leven. Verlies en verraad horen bij ons menszijn. Ook de gevoelens die daardoor worden opgeroepen. Wanneer we verlies lijden zoals het verbreken van een liefdesrelatie, een dierbare die sterft, verlies van gezondheid raken we onze zinvolle samenhang van het leven kwijt. Hoe ga je met je leegte om? Hoe vind je weer een uitweg naar een krachtig bestaan?

Jouw verliesverhaal delen

Het vertellen van je verhaal wat je overkomen is kan je nieuwe inzichten geven om dit te kunnen plaatsen. De zoektocht, je worsteling, het delen kan helend werken. De verbondenheid weer vinden met je hernieuwde wereld en je nieuwe identiteit. Van scherven naar een nieuw krachtig bestaan. Verlies kan je alchemistisch transformeren naar een krachtiger persoon.

Helen emotioneel en lichamelijk

Dit is waar ik voor sta, mijn cliënten ondersteunen met hun zoektocht naar een nieuw krachtig bestaan na hun verlies. Door naar hun levensverhaal te luisteren en mee te lopen, kunnen ze hun eigen weg weer vinden in een nieuw leven. Zowel emotioneel als lichamelijk. Je bent niet alleen door praten je lichamelijke klachten kwijt. Door verschillende massages die ik geef kunnen mijn cliënten hun klachten verminderen of gereduceerd worden.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s