Interview Margriet

Derde aflevering van mijn podcast serie “Omgaan met verlies hoe doe je dat?” In deze aflevering interview ik Margriet van de Aa. Margriet heeft heel veel meegemaakt in haar leven, verschillende keren verlies van gezondheid en verlies van haar partner. Ik heb grote bewondering voor haar hoe ze met haar tegenslagen en verliezen nog steeds positief in het leven staat. In deze podcast deelt ze haar levensverhaal en hoe ze haar kracht heeft gevonden. Ze is een prachtig voorbeeld voor anderen die zich in een soortgelijke situatie bevinden. Deze aflevering geeft je inzichten en handvatten hoe je met deze en soortgelijke verliezen kunt omgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s