Uit je hoofd in je lijf

Ontspanning – Resetmassage (60 min.)

We leven vaak vanuit het hoofd, zeker wanneer er heftige dingen gebeuren in je leven.  We vergeten dan dat we een lichaam hebben. Het is zo belangrijk om totaal in je lichaam aanwezig te zijn en te voelen wat daar gebeurt. Door gebruik te maken van heel je lichaam krijg je meer inzicht en overzicht van wat er aan de hand is.        

Wegens succes wordt de speciale aanbieding verlengd tot 10 februari. (nu € 47,50 in plaats van € 55,00). Heerlijk voor jezelf of om cadeau te geven.

Ik bied een unieke combinatie van ontspanning en helende massage: Indian Head massage die compleet wordt gemaakt met Reiki /Reikitalk. Daarbij worden alle chakra’s door stimulans van diverse Chinese drukpunten geactiveerd en komt de Kundalini in beweging. Op maat gesneden per persoon, werkend van top tot teen. De voeten worden gekoesterd in een voetenzak en gewikkeld in een handdoek met Himalayazout en lavendel. Hierdoor krijg je al een diep gevoel van geborgenheid en daarnaast werkt dit ontspannend en ontslakkend want allerlei afvalstoffen, gifstoffen en zuren worden op subtiele wijze afgedreven uit het lichaam. Mooie, relax-achtergrondmuziek zal een totale ontspanningservaring geven zodat je weer helemaal gereset bent en stralend van het nieuwe jaar kan genieten.

Ervaringen van cliënten

(Anja) In een periode dat ik veel stress had heb ik een aantal keer een resetmassage van Anneke mogen ervaren. Het was heerlijk, allereerst de rust en stilte en even niets hoeven, en dan nog een heerlijke massage krijgen. Daarna voelde ik me weer helemaal ontspannen en lekkerder in mijn vel, een fijn cadeautje voor mezelf.

(Jeanne) Ik heb veel rugpijn omdat mijn darmen vol zitten. Ik heb moeite met loslaten psychisch en lichamelijk. Anneke heeft mij een resetmassage gegeven en gewerkt aan mijn thema loslaten. Ik voelde echt ontspanning en heb rust in mijn lichaam gekregen. Mijn darmen gingen weer aan het werk en mijn rugpijn is een stuk verminderd. Het is echt een aanrader deze massage, Anneke masseert van top tot teen.

(Katrien) Ik ga iedere maand naar Anneke voor een resetmassage. Ik voel me dan helemaal ontspannen en mijn spieren en gewrichten voelen weer goed aan. Ik heb dan verschillende dagen geen pijn van mijn artritis. Ik kijk er elke maand erg naar uit.

(EvP) Voor Oud en Nieuw heb ik een mooie resetmassage ontvangen van Anneke. Ik stond er in het begin best wel sceptisch tegenover, maar ik weet niet precies wat er met me gebeurde. Door de massage is mijn blokkade in mijn hoofd opgeheven, waardoor mijn bloedsomloop nu beter stroomt. Dat was voor mij het startsein om met Anneke een aantal gesprekken te voeren volgens haar nieuwe concept ‘Counseling onder de kap’.  Ze maakte in een paar gesprekken bij mij inzichtelijk en duidelijk welke keuze en mogelijkheden ik had bij een moeilijke beslissing. Hierdoor kan ik met vertrouwen 2020 tegemoetzien.

Mijn persoonlijke ervaring

Ik vind het heel bijzonder om resetmassage te geven en ook fijn om te doen. Door heftige gebeurtenissen die we kunnen meemaken slaan we de emoties vaak op in ons lichaam. Vooral als iemand gesloten is en niet goed over zijn problemen kan praten. Ik vind het een prachtige aanvulling op mijn werk als counselor/verliesdeskundige waarbij ik psychisch mijn cliënten begeleidt en met de resetmassage ook werkelijk lichamelijke klachten kan aanpakken. Het is heel bijzonder te merken welke thema’s met een resetmassage naar boven komen en om daar samen mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s