Innerlijke en Uiterlijke verzorging, een gesprek onder de kap

Vorige week kwam Ankie bij mij onder de “kap” voor een mooi kapsel en om haar probleem te bespreken. We bespraken eerst haar wensen met haar kapsel en tijdens haar kappersbezoek vertelde ze mij waar ze tegenaan liep. Ze was depressief omdat ze steeds dezelfde problemen had in haar liefdesrelaties. Hoewel ze steeds haar stinkende best doet bij haar partners om hen gelukkig te maken wordt het nooit een succes. Ik vroeg sinds wanneer ze daartegen aanliep. Dat begon al in haar jeugd. Haar ouders hadden vaak ruzie. Ik vroeg wat ze deed in deze situatie. Ze paste zich aan en ze wilde het niet moeilijker maken voor haar ouders. Ankie is gewend geraakt om zich steeds aan te passen in relaties. Ik vroeg aan haar waar ze zelf bleef in een relatie? Ankie moest huilen.

Hoe zou je goed voor jezelf kunnen zorgen Ankie? Ze werd zich bewust dat ze hieraan mocht gaan werken. Ankie voelde zich opgelucht dat ze haar hart had gelucht en ze was blij met haar nieuw kapsel.

Het volgende Counseling onder de Kapbezoek gaan we samen kijken hoe ze beter voor zichzelf kan zorgen. Zodat ze beter in staat is om een gelijkwaardige liefdesrelatie aan te gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s