Interview met Ans

Dit is de vijfde aflevering van mijn podcast “OMGAAN MET VERLIES HOE DOE JE DAT?”

In deze vijfde aflevering interview ik Ans die haar enig kind en haar man verloor en naderhand ernstig ziek werd. In deze podcast deelt ze haar levensverhaal, welke weg ze heeft afgelegd om weer zin in het leven te krijgen. Haar weg van overleven naar leven. Ze heeft het leven weer lief en ze geniet. Ik bewonder haar dat ze ondanks haar vele heftige gebeurtenissen weer positief in het leven staat. Deze aflevering geeft inzichten en handvatten voor mensen die in een soortgelijke situatie zijn en hoe je hiermee kunt omgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s