Nieuwjaarswens 2020

Het is bijna zover: 2020. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Hoe is jouw jaar geweest, heb je een fijn jaar gehad? Met mooie momenten, of heb je de nodige hobbels meegemaakt? Hoe ga je daarmee om? Kijk je dan vooral naar die hobbels of zie je ook de mooie dingen die ook in jouw leven gebeuren? Als je ook naar de mooie dingen kunt kijken maakt het je leven wat lichter. Waar je op focust wordt namelijk groter. Het kunnen kleine dingen zijn zoals een buur die iets liefs voor je doet. Of een vriend die een leuke verrassing voor je in petto heeft zodat je het gevoel hebt dat je er niet alleen voor staat in moeilijke tijden. Wat neem je mee naar het nieuwe jaar, wat laat je los? Als je dingen loslaat kan er weer iets nieuws ontstaan en staan er weer nieuwe uitdagingen op je te wachten. Zodat je als mens weer kan groeien.

Ik maak ieder jaar een jaarverslag voor mezelf. Het geeft mij een goed overzicht hoe mijn jaar persoonlijk en zakelijk is verlopen. Op deze manier krijg ik een goed beeld van wat er is gebeurd zonder dingen voor lief te nemen die ik al geïntegreerd heb ik mijn leven. Afgelopen jaar was wel het jaar van veranderingen voor mij. Mijn hoogtepunten waren dat ik voor de 1e keer een Nieuwjaarsduik in Scheveningen heb gemaakt, met Bootcamp ben begonnen, ben gaan zingen en Ohm chanten. Ik ben met mijn dochter het Pieterspad gaan lopen en gaan mountainbiken. Ik heb verschillende keren in kranten, bladen en social media mogen staan met mijn praktijk. Ik heb het 25-jarig jubileum van mijn kapsalon gevierd en mijn nieuw behandelingsconcept “Counseling onder de Kap” geïntroduceerd. Er zijn twee tantes en verschillende dierbare klanten gestorven. Mijn dochter is voor de twee laatste jaren van de basisschool naar een andere school gegaan, gaan voetballen en ze kreeg verkering. Ik heb mooie nieuwe mensen ontmoet het afgelopen jaar en cliënten die ik heb mogen begeleiden. Van het Inloophuis Midden Brabant mogen mijn blogs op hun website en Facebook staan. Een betere balans gevonden met mijn dochter en werk. Mijn healing/ontspanningsmassage geïntroduceerd. 

Maak eens een jaarverslag van jezelf als dat bij je past. Wat ik persoonlijk van dit jaar heb geleerd is dat ik dingen niet kan forceren, geduld mag hebben, me minder zorgen te maken en dat alles zijn tijd nodig heeft om te ontwikkelen. En dat ik meer in vertrouwen mag leven. Wat heb jij geleerd van afgelopen jaar?

Ik wens jullie een inspirerend, bewust, liefdevol en gezond 2020!!!

Lieve groet, Anneke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s