Over Counseling Innerlijke Kompas

Bij Counseling Innerlijke Kompas maak ik gebruik van diverse methoden en technieken om jou te leren omgaan met je verlies.

Mijn manier van werken is dat ik eerst een kennismakingsgesprek met je heb. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Ik vind het belangrijk voor jou dat je op de juiste plek bent. Dat is als er een wederzijdse klik is, een gevoel van vertrouwen aanwezig is en als mijn manieren van werken je aanspreken. Duur van dit gesprek is 20 a 30 minuten.

Na het kennismakingsgesprek ga ik kijken welke manier van begeleiden het beste bij jou past. Er zijn verschillende methodes waarmee ik werk zoals: Verliesbegeleiding, Lichaamswerk, Familieopstellingen, Wandelcoaching, Voice Dialoque, Cliëntgerichte therapie/Gesprekstherapie of een combinatie.  Lees meer….

Ik loop tijdelijk met jou mee totdat je weer in je eigen innerlijke kracht staat. Wanneer je ondersteuning en begeleiding zoekt dan ben je op zoek naar de weg die je op moet gaan, je bent dwalende. Samen met jou kijk ik wat de meest geschikte weg is om te bewandelen. Je gaat daardoor op jouw innerlijke kompas vertrouwen. Ik geloof in de innerlijke kracht van de cliënt en het zelfhelend vermogen.