Online cursus

WEER IN MIJN KRACHT NA VERLIES VAN EEN DIERBARE

Met deze cursus leer je jezelf beter te begrijpen waar je tegenaan loopt en hoe je dat kan aanpakken. Je bent actief bezig met rouwen. De cursus bestaat uit een gedeelte theorie, opdrachten, oefeningen en video’s. In de cursus zijn ook ontspanningsopdrachten, mindfulness oefeningen en meditaties toegevoegd om rust in jezelf te ervaren en te ontspannen.

Deze cursus bestaat uit 5 delen, na elk deel is er een consult en wordt er besproken hoe je dat deel hebt ervaren en waar ik je kan ondersteunen.

Klik hier om te lezen hoe een van mijn cliënten de online cursus heeft ervaren.

Wat levert je op?

Dat je verder bent gekomen met je rouwproces en weer zin in het leven hebt.

Je weer krachtig voelt en dat weer dingen kunt oppakken die voor jou belangrijk zijn. Je functioneert weer helemaal in je gezin, werk en met je sociaal leven.

Veel gestelde vragen:

  • Hoelang duurt de onlinecursus?

Ieder deel duurt 2 weken ongeveer, en je mag het sowieso op eigen tempo doen wat je prettig vindt.

  • Hoelang duurt een consult?

45 tot 60 minuten

  • Moet ik van lezen en schrijven houden?

Ja, door de oefeningen te doen en dingen op te schrijven worden dingen duidelijk waar je tegen aanloopt en je komt tot ideeën hoe je ze kunt aanpakken.

Recensies:

Ik ben blij dat jij me zo geholpen hebt om meer inzicht te krijgen en meer levensvreugde Ik was inderdaad aan t overleven en door onze gesprekken die best intens waren en door jouw begrip en hulp kon ik de draad weer oppakken en soms zelfs met vreugde van t leven genieten

Hartelijke groeten van Ans

Ik heb veel aan onze gesprekken gehad. Denk meer aan mezelf en hoe mijn tijd in te delen en op tijd rusten. En een spiegel voorhouden dat werkt ook zeer goed. Bedankt voor de fijne gesprekken ik kan er weer mee verder. 

Lia

Anneke is een zachtaardige vrouw die op een fijne vriendelijke manier je helpt met je problemen. Ze laat je nadenken over de dingen waar je mee worstelt en probeert je zelf aan het werk te zetten om een oplossing te bedenken of om iets uit te proberen in de praktijk. Ze geeft je soms net dat zetje dat je even nodig hebt. Je kunt alles met haar bespreken. Ze heeft een luisterend oor en spreekt haar waardering uit als je progressie maakt.

Marie Claire

Het heeft me veel dingen duidelijk gemaakt met het lezen van een stuk theorie en actief bezig te zijn met de oefeningen en opdrachten. Ik begrijp mezelf nu en weet hoe ik het anders kon aanpakken. Ik voel me weer steviger staan in het leven. Een echte aanrader als je dierbare is gestorven.

Simone

De prijs is € 435,00 of kan in 2 termijnen betaald worden van € 232,50 inclusief BTW. Je krijgt een gedeelte vergoed van de zorgverzekeraar als je alternatief verzekerd bent.

DELEN

dEEL 1

Introductie en beseffen dat iemand echt dood is

DEEL 3

Zelfzorg

dEEL 5

Met de ander in je hart integreer je het verlies in jezelf en pak je
het leven weer op

DEEL 2

Omgaan met een warboel aan gevoelens

DEEL 4

Verder leven met het gemis en met je herinneringen