Massages

Resetmassage

We leven vaak vanuit het hoofd, zeker wanneer er heftige dingen gebeuren in je leven.  We vergeten dan dat we een lichaam hebben. Het is zo belangrijk om totaal in je lichaam aanwezig te zijn en te voelen wat daar gebeurt. Door gebruik te maken van heel je lichaam krijg je meer inzicht en overzicht van wat er aan de hand is. 

Ik bied een unieke combinatie van ontspanning en resetmassage: Indian Head massage die compleet wordt gemaakt met Reiki /Reikitalk. Daarbij worden alle chakra’s door stimulans van diverse Chinese drukpunten geactiveerd en komt de Kundalini in beweging. Op maat gesneden per persoon, werkend van top tot teen. De voeten worden gekoesterd in een voetenzak en gewikkeld in een handdoek met Himalayazout en lavendel. Hierdoor krijg je al een diep gevoel van geborgenheid en daarnaast werkt dit ontspannend en ontslakkend want allerlei afvalstoffen, gifstoffen en zuren worden op subtiele wijze afgedreven uit het lichaam. Mooie, relax-achtergrondmuziek zal een totale ontspanningservaring geven zodat je weer helemaal gereset bent.

Indian Head Massage

Bij de Indian Head Massage worden Ayurvedische technieken gebruikt, waarbij stevige druk afgewisseld wordt met zachte ‘strijkingen’ op het hoofd, het gezicht, de nek, de schouders, de bovenrug en de armen. Omdat we vaak meer in ons hoofd dan in ons lichaam leven ontstaan op deze energetische plekken lichamelijke ongemakken als gevolg van stress en spanningen. Door de massage verminderen of verdwijnen deze problemen en komt men meer in het lichaam.