Verliesbegeleiding Tilburg

Wanneer je iemand verloren bent is het net alsof het leven stilstaat. Verliesbegeleiding in Tilburg van mij van Counseling Innerlijke Kompas biedt de hulp die je zoekt. Individueel, of in groepsverband. Ik heb als verlieskundige specifieke kennis over alle voorkomende verliezen. Maar ook over hoe je problemen die daarbij komen kijken, aanpakt. Ik zorg er in een veilige omgeving middels deskundige begeleiding voor dat jij de draad van het leven weer kunt oppakken.

Ik leg me erop toe mensen te helpen hun innerlijke wonden te helen, hechtere familiebanden te ontwikkelen en hun leven te verbeteren.

Ben je geïnteresseerd in deze vorm van rouwverwerking? Neem gerust contact met me op zodat we een afspraak kunnen maken voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik zorg er graag voor dat je de draad van je leven weer oppakt.

Verliesbegeleiding in Tilburg van een verliesdeskundige

Ik zorg er middels verliesbegeleiding in Tilburg voor dat het rouwproces in logische stappen achtereenvolgend verloopt. Nadat je iemand verliest doorloop je een rouwproces dat meerdere fases kent. Ontkenning, boosheid, verwarring en aanvaarding. Helaas verloopt dit rouwproces niet altijd in die volgorde.

Dankzij mijn verliesbegeleiding wordt het mogelijk om de problemen met de verwerking aan te kijken. Daarnaast leer je de problemen te begrijpen én pas jij je zo aan dat je de draad weer kunt oppakken.

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Transparantie dienstverlening
  • Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie
  • Counseling onder de kap
  • Nadruk op welzijn en sterker in het leven staan
  • Breed aanbod aan technieken

In groepsverband of individueel

Je kunt kiezen voor individuele begeleiding, of voor deelname aan de rouwgroep. Iedereen is anders, waardoor niet iedere aanpak voor jou werkt. Misschien vindt de één begeleiding in groepsverband fijner. Weer een ander geeft de voorkeur aan individuele begeleiding.

Het is een ontdekkingsreis die ik met elke cliënt weer bijzonder vind.

Meer weten over verliesbegeleiding in Tilburg?

Neem gerust contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek. Mail naar a.spaandonk@tele2.nl of bel me gerust op 06-24157017. Samen zorgen we er voor dat jij weer verder kunt met je leven.

Wil je met mij in contact komen vul dan onderstaand formulier in.