Rouwverwerking Tilburg

Ben je een dierbare verloren en zoek je professionele hulp bij rouwverwerking in Tilburg? Ieders rouwproces verloopt anders. Maak kennis met Counseling Innerlijke Kompas. Ik ben Anneke van Spaandonk en ik zorg er als geregistreerd therapeut graag voor dat de emotionele wonden helen. Dankzij onderzoek naar jezelf en praktische oefeningen krijg jij de mogelijkheid om de draad van je leven weer op te pakken. Hierbij staan deskundige begeleiding en een veilige omgeving centraal.

Professionele psychosociale hulpverlening

Heb je behoefte aan deskundige hulp bij het verwerken van verlies? Neem gerust eens contact met me op. Dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Praatgroep (rouwgroep) voor rouwverwerking in Tilburg en omstreken

Wanneer een dierbare overlijdt kan je het gevoel hebben dat jouw leven stil staat. Dat is niet zo gek. Er wordt door dit verlies immers een groot beroep gedaan op jou. Ik bied jou individuele hulp, maar in groepsverband is ook een optie. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat het delen van rouw een groot positief effect heeft? Sluit je daarom aan bij de praatgroep (rouwgroep) voor rouwverwerking in Tilburg.

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Transparantie dienstverlening
  • Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie
  • Counseling onder de kap
  • Nadruk op welzijn en sterker in het leven staan
  • Breed aanbod aan technieken

Geïnteresseerd in rouwverwerking in Tilburg?

Heb je interesse in rouwverwerking in Tilburg? Neem gerust contact met me op zodat we een gratis kennismakingsgesprek kunnen plannen. Ook als je een vraag aan me hebt mag je gerust contact met me opnemen. Dat is mogelijk door te mailen naar a.spaandonk@tele2.nl of me te bellen op 06-24157017.

Wil je met mij in contact komen vul dan onderstaand formulier in.