Rouwgroep Tilburg

Een rouwgroep in Tilburg kan veel betekenen voor jouw rouwproces. Wist je dat uit onderzoek blijkt dat het delen van rouw van groot belang is? Het delen van ervaringen kan namelijk heilzaam zijn. Voornamelijk wanneer er sprake is van voldoende geborgenheid en veiligheid. Wanneer je gevoelens en ervaringen van jou en anderen herkent en deelt, kan je dichter bij jezelf komen. Hierdoor krijgt het verlies een plekje in je leven. Daar help ik je als therapeut van Counseling Innerlijke Kompas graag bij.

Ik leer je omgaan met je verlies

Ik zorg er middels mijn begeleiding graag voor dat je de draad weer oppakt en het verlies in jouw leven verweven kan worden. Neem direct contact met me op voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maar ook als je een vraag hebt kun je gerust contact met me opnemen.

Rouwgroep in Tilburg met een heilzame werking

Ik organiseer een rouwgroep in Tilburg om rouw deelbaar te maken. De rouwgroep bestaat uit maximaal 10 personen in de leeftijdscategorie 30-65. Deze groep komt 5 keer samen, per keer duurt de bijeenkomst 2,5 uur. Tijdens deze bijeenkomsten staan we stil bij een aantal vragen. Waaronder over hoe je met schuldgevoel om kunt gaan, hoe kan ik mijn omgeving aanspreken hoe jij je leven weer zin geeft.

Dat is voor iedereen verschillend, dat kan je niet zo stellen!!

  • Laagdrempelig en toegankelijk
  • Transparantie dienstverlening
  • Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie
  • Counseling onder de kap
  • Nadruk op welzijn en sterker in het leven staan
  • Breed aanbod aan technieken

Sluit je aan bij de rouwgroep in Tilburg

Wil jij je ervaringen met mensen delen die in hetzelfde schuitje zitten als jij? Of juist individueel? Neem dan gerust contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Wil je met mij in contact komen vul dan onderstaand formulier in.