De regie weer krijgen over je ademhaling

Maak kennis met optimaal ademen

Workshops ademwerk 16 mei en 13 juni in Tilburg

Maak kennis met ademwerk en wat het kan betekenen voor je gezondheid en psychisch welzijn.

Merk je dat je veel in je hoofd zit en minder in je lijf bent

  • Of veel stress ervaart
  • Of dat optimaal ademen moeilijk voor je is
  • Of dat je last hebt van hyperventilatie, bronchitis, astma hebt of paniekaanvallen

Dan is mijn workshop ademwerk iets voor jou

          Wanneer? 16 mei en 13 juni 2024 van 19.00 t/m 21.30u

          Waar? Bredaseweg 496, 5036 NB Tilburg 

                   Wat leer je met deze workshop? 

  • Een stukje theorie over ademhaling en waarom goed ademhalen zo belangrijk is 
  • Observatie van je eigen ademhaling en je krijgt advies over hoe jij je ademhaling kan optimaliseren 
  • Verschillende soorten ademhalings- en ontspanningstechnieken 
  • Je krijgt naslagwerk van de ademhalings- en ontspanningstechnieken
  • Prijs is € 35,00  (5,00 euro vroeg boekkorting als je een plaatsje reserveert voor 20 maart)

Zie ik je daar? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten 

Mail me: spaandonk.anneke.54@gmail.com of bel: 06-24157017 

Lees mijn recensies van andere deelnemers;

Ik ben erg dankbaar voor de fijne en waardevolle ademworkshop bij Anneke. In een sfeervolle ruimte met een fijn groepje dames ontvingen we veel nuttige informatie en tips en was er veel ruimte om verschillende ademhalingsoefeningen te oefenen en te ervaren. Het meest waardevolle vond ik het onderzoeken van mijn eigen ademhaling en de persoonlijke tips voor de verbetering van mijn ademhaling.

Anja

Meestal besteedde ik geen aandacht aan mijn ademhaling. Toch is het steeds anders als je haastig bent, je zorgen maakt over je gezondheid, niet in slaap kunt komen, alcohol hebt gebruikt enz. Dankzij de ademhalingscursus leer je meer controle krijgen over je ademhaling en daarmee ook over je emoties. Ik voel dan meer stabiliteit. Ik merk dat het geen kunstje is en dat de oefening erbij hoort. Maar het idee dat er een weg is stelt me gerust. Probeer het ook eens

Jaap

Ik ervaarde veel spanning in mijn lijf nadat mijn partner is overleden. Ik ademde vanuit mijn borst en werd er opgejaagd van. Achteraf gezien was ik bang om bij mijn rouwgevoelens te komen, daar maakte Anneke mij attent op. Sinds de workshop heb ik geleerd hoe ik beter kan ademen en meer in mijn lijf te zijn en dat geeft me zoveel meer rust in mijn hoofd. Ik weet nu door optimaal ademen hoe het met mijn lichaam gesteld is en kan hierop anticiperen.

Annette

Ik heb astma en ademen is voor mij moeilijk. Ik ervaar vaak een te kort aan adem. Ik heb regelmatig longontstekingen gekregen. Nadat ik Anneke heb ontmoet en bij haar de workshop ademwerk gevolgd heb en privé ademsessies heb gehad, heb ik weer de regie van ademhalen. Astma gaat bij mij nooit weg, maar ik heb nu wel een weg hierin gevonden. Ik kreeg ook van Anneke oefeningen mee, om meer rust te krijgen in mijn ademhalingswegen. Ik ben dankbaar wat je voor mij betekent hebt. Een echte aanrader.

Jolijn

Ik heb last van hyperventilatie omdat ik veel heb meegemaakt en angstig daardoor ben geworden. Door de workshop ademwerk heb ik geleerd wat optimaal ademhaling voor mij heeft betekend. Ik heb geleerd om beter te ademen en wat me veel meer rust geeft en op kan vertrouwen. Als ik een hyperventilatieaanval krijg weet ik wat ik moet doen en dan is het snel weer voorbij. Mijn hyperventilatieaanvallen zijn verminderd. Dankjewel hiervoor

Marion

Plaats een reactie