Een mooie ervaring met mijn pilot ademsessies voor rouwenden

Afgelopen 6 weken heb ik een pilot van 3 ademsessies gedaan in mijn praktijk met mijn cliënten. Ik ben met ze gaan kijken, hoe ze ademden en ik maakte ze bewust waar de stagneringen waren en hoe ze die konden verbeteren in zichzelf. Verschillende technieken heb ik ze geleerd om beter te ontspannen en wat een positieve wisselwerking had op hun slaappatroon. Ook met de gebonden ademtechniek gewerkt zodat mijn cliënten hun gevoelens gingen doorvoelen om verder te komen in hun rouw en het verdriet beter los te kunnen laten.

Ik had deze pilot gedaan om te kijken wat het met mijn cliënten deed die in rouw zijn. Rouwenden ademen vaak vanuit hun borst. Ze blijven daardoor in hun hoofd leven en komen niet in hun lichaam. Hun ademhaling gaat niet verder en reikt niet naar hun buik waar alle emoties, oude verhalen, overtuigingen opgeslagen zijn. Door speciale ademtechniek kom je in dat deel en ga je de emoties doorvoelen zodat je ze naderhand kunt loslaten. Een goede ademhaling zorgt ook dat je vitaler wordt, je ruimt beter je afvalstoffen en je organen functioneren beter. De organen kunnen optimaal hun werk doen. Denk aan de lever en nieren die het lichaam beter kan reinigen, de darmen worden door een goede ademhaling gemasseerd zodat je spijsvertering beter werkt.

Ik ben nog enthousiaster geworden en start in september met een jaaropleiding als ademcoach. Het is een mooie aanvulling van mijn lichaamswerk wat ik al doe. Niet iedereen staat open voor massages om oud zeer te doorvoelen en los te laten, ademsessies zijn hierin ook heel functioneel.

Klik hier om ervaringen van mijn cliënten te lezen.

Plaats een reactie