Lezing 11 mei 2022

Op deze woensdagochtend hadden we een mooie bijeenkomst bij Het Spoor in de Schaepmanstraat. Ik gaf een interactieve lezing Weer Thuiskomen bij jezelf na verlies van een dierbare, samen met Margaret Forrest. Ze verzorgde het intermezzo en na de lezing gaf ze Harpmassage en verdere kennismaking met Harptherapie om rouwgevoelens meer te doorvoelen en meer in je lichaam te komen. De 20 deelnemers waren enthousiast. Het was weer mooi om dit te doen.

11 Mei interactieve lezing + actief gedeelte met harp

Anneke van Spaandonk van Counseling Innerlijke kompas en Margaret Forrest

Weer thuiskomen in jezelf na verlies van je dierbare

Hoe doe je dat? Hoe kom je weer in je kracht? En hoe geef je je leven weer vorm?
Dit is waar de lezing over gaat. Welke obstakels kom je tegen in je pad van rouw? Onderwerpen die ik bespreek zijn onder andere fasen van rouw, omgaan met gevoelens, hulp vragen aan omgeving, hoe kan ik goed voor mezelf zorgen, hoe kan ik mijn rouw aanpakken? Rouwen doe je niet alleen met je hoofd, maar met je hele lichaam. Rouwmassages kunnen hierin ondersteunend werken. Ik zal ook wat vertellen over de rouwmassages die ik geef in mijn praktijk.

Na deze interactieve lezing ben je je meer bewust van waar je obstakels zitten en hoe je met je rouw om kan gaan. Door in gesprek te gaan word je je ook bewust van hoe andere lotgenoten met hun verdriet omgaan. Dit kunnen eyeopeners zijn en kan je steun geven.

Margaret Forrest (therapeutisch harpiste) verzorgt de intermezzo’s en het actieve gedeelte na de lezing. Ze laat d.m.v. haar harp gevoelens meer doorvoelen zodat je meer in je lichaam komt. Dit kan zeer ondersteunend zijn aan het rouwproces.

Locatie: MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36 in Tilburg

11 mei 9.45 – 11.45uur

Er is bij MFA Het Spoor per dag een beperkt aantal bezoekers dat gratis kan parkeren. Je kan bij de barwerker informeren of er nog gratis plek is en je kenteken doorgeven. Het kan dus zijn dat je voor het parkeren moet betalen indien het maximaal aantal gratis plekken al vergeven is.

We zien je graag op 11 mei in het Spoor!

Margaret Forrest en Anneke van Spaandonk