Lezingen

In samenwerking met andere partijen verzorgt Counseling Innerlijke Kompas lezingen die je bij kunt wonen. Deze lezingen hebben altijd een specifiek thema als onderwerp en kunnen, als dat jou betreft, een start zijn om meer te weten te komen over zo’n thema. Op deze pagina kun je volgen welke lezingen ik hou en wanneer een volgende eventueel zal plaatsvinden.

Lezing op 11 mei 2022 in de Poorten in de Hasseltstraat In Tilburg. De lezing is bedoeld voor weduwnaars en weduwen.


Lezing ‘Hoe kom ik in mijn kracht na verlies van mijn dierbare’

zondag 20 maart 2022, 13.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

De middag start met een lezing waarin Anneke van Spaandonk (Counseling Innerlijke Kompas) je meeneemt in de verschillende fasen van rouw en hoe je daarmee om kunt gaan. Ze gaat in op hoe je goed voor jezelf kunt zorgen in deze tijd, hulp vraagt aan je omgeving en omgaat met weerstand met de nieuwe situatie. Door middel van interactie worden de deelnemers intensief betrokken bij het onderwerp ‘hoe kom ik in mijn kracht na verlies van mijn dierbare’.

Na de lezing volgen opdrachten om meer inzicht te krijgen in hoe je rouwt en handvatten te krijgen hoe je op een gezonde manier met rouw om kunt gaan.
De therapeutische harpiste Magaret Forrest verzorgt prachtige muzikale intermezzo’s.

Toegang en koffie/thee zijn gratis. Wel verzoeken wij je om je vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar a.spaandonk@tele2.nl of te bellen naar 06 – 24157017.