Facetten van rouw

Tijdens deze interactieve lezing neemt ik u mee naar de theorie achter rouw, zoals: soorten gevoelens die er zijn, verschillende manieren van rouw, het verschil bij rouw tussen mannen en vrouwen en de verschillende rouwfases. Welke voorbeelden heb jij gehad met rouw uit jouw ouderlijk gezin? Wat zijn jouw oplaadmomenten? Hoe belangrijk zijn deze? Hoe boor ik mijn netwerk aan? Over al deze vragen ga ik met u in gesprek.

rg3

Daarnaast geeft ik voorbeelden uit de praktijk en zullen we wat opdrachten doen om meer inzichten te krijgen in hoe je hier zelf mee om kunt gaan.

Ik ben counselor/verliesbegeleidster en ben gespecialiseerd in verlies in de ruimste zin van het woord. Ik heb o.a.de opleiding “Land van rouw” afgerond en daarnaast aan de Academie Integrale mensenwetenschappen in Utrecht de counseloropleiding afgerond.

Graag aanmelden via a.spaandonk@tele2.nl of 06-241 57 017. Voor eventuele verdere informatie: www.counselinginnerlijkekompas.nl, www.stervenenrouw.nl of www.crematoriumtilburg.nl/agenda.

Andante Café is een initiatief van het Crematorium Tilburg. U bent in de ochtend vanaf 11.00 welkom als u alleen een kopje koffie of thee wilt komen drinken. De ontvangst van het middagprogramma is om 12.30 uur en we starten om 13.00 uur. We verwachten dat de eindtijd ca. 16.00 uur zal zijn. Er zijn geen entreekosten, koffie & thee is gratis. De bijeenkomst is in Andante Café in het park van het Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 te Tilburg (parkeerterrein rechts en dan het ronde gebouw achteraan).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s